Friday, April 26, 2013

Kim Kardashian refuza sa pozeze nud insarcinata | DailyGossip.ro



Multe viitoare mamici considera ca o sarcina le face sa arate uluitor. Exista insa si femei care considera ca o sarcina nu le face prea frumoase si se simt aproape coplesite de transformarile care au loc in organismul lor in cele 9 luni. Cu aceasta problema se confrunta si Kim Kardashian. A vrut sa faca un pictorial nud, insa s-a razgandit in ultima clipa!

wenn20294268

O sursa apropiata vedetei confirma faptul ca vedeta insarcinata in 7 luni a cochetat cu ideea de a realiza un pictorial nud, dar s-a razgandit in ultimul minut. “Putea sa apara pe orice coperta ar fi dorit” a mai adaugat respectiva persoana, sugerand ca vedeta de televiziune a primit foarte multe oferte. Ar fi dorit sa faca un pictorial nud in genul Demi Moore. Demi Moore a fost probabil prima femeie care a aparut goala si insarcinata pe coperta unei reviste de moda. Acest lucru s-a intamplat in anul 1991, cand actrita a ramas insarcinata cu Bruce Willis. Chiar daca este o fotografie veche, toata lumea o stie, aceasta devenind celebra.


Motivul pentru care ar fi refuzat sa faca pictorialul nud este ca la ultima sedinta foto si-a dat seama ca s-a ingrasat foarte mult din cauza sarcinii, ba chiar a izbucnit in lacrimi afirmand: “Arat dezgustator!”. Kim afirmase ulterior: “Am asteptat atat aceasta experienta deoarece credeam ca pot sa fac orice si sa mananc orice, dar nu a fost asa! Ma doare peste tot!


Kim-Kardashian-1810462

O alta sursa a dezvaluit ca viitoarea mamica este in depresie: “Ce se intampla acum e opusul a ceea ce a crezut ea ca va insemna sarcina. A crezut ca va fi cea mai stilata si sexy femeie insarcinata, ca Kanye o va imbraca si oamenii vor vorbi despre ea ca despre un trendsetter.”


Poate Kim se va razgandi si va realiza acel pictorial sexy in postura de femeie insarcinata. Suntem curiosi sa vedem imagini cu burtica depasind marimea faimosului ei fund! :)




Source:


http://dailygossip.ro/kim-kardashian-refuza-sa-pozeze-nud-insarcinata/






The News from http://kimklines.blogspot.com